Anul 2015

FESTIVALUL JOCURILOR A.D.K. SECTOR 3

       În ediția din anul 2015, au fost înregistrate, la proiectul Festivalul Jocurilor A.D.K.,din cadrul programului Academia de Mișcare, rezultate apreciabile și impact pozitiv asupra comunității, așa cum reiese din aprecierile reprezentanților autorității finanțatoare, din reacțiile participanților, dar și din Raportul Anual din 14 ianuarie 2016, publicat în monitorul oficial. Proiectul a fost finanțat prin programul Sportul Pentru Toți 2015, din fonduri nerambursabile (în baza legii 350/2005), de către Primăria Sectorului 3.

Rezultatele proiectului :

1. APRECIERI REPREZENTANȚI PRIMĂRIE SECTOR 3

1000 de participanți la Festivalul Jocurilor A.D.K.

În plus, conform afirmațiilor reprezentanților primăriei, Asociația “Clubul Sportiv de Arte Marțiale Olimpic”, prin reprezentanții săi contractați a dovedit o excelentă capacitate de comunicare cu copii, părinții și cadrele didactice participante la proiect.

       Totodată se impune a fi menționat, în acord cu afirmațiile reprezentanților primăriei, faptul că introducerea mascotei “Domnul de Karate”, a asigurat caracterul inedit și cu real accent creativ al proiectului. Se recunoaște, astfel, rolul multiplu al mascotei în implementarea cu succes a proiectului. În modul acesta, „Domnul de Karate”  :

– sprijină demersurile primăriei de conștientizare a părinților asupra rolului esențial pe care îl are sportul în dezvoltarea copiilor,

– adresează o invitație inedită pentru copiii Sectorului 3,

– merge în școli,

– învață copiii cum să trăiască sănătos, făcând mișcare,

– cheamă la acțiune elevii și părinții mai multor școli din sector,

– mobilizează la activități interactive.

Sursa 1: http://www.robertnegoita.ro/2015/11/27/scoli-ca-in-germania-facem-miscare-cu-domnul-de-karate/

Sursa 2: https://www.facebook.com/Robert.Negoita/posts/1069837023038364

Sursa 3: https://www.facebook.com/robert.negoita.scoli.germania/posts/1488421738134402

Sursa 4: https://www.facebook.com/pg/robert.negoita.scoli.germania/photos/?tab=album&album_id=1486068505036392

         2. MATERIALE VIDEO

Vă invităm să urmăriți materialul următor, realizat de primărie, de la minutul 2:51.

Sursa :https://www.youtube.com/user/robertnegoitapsd/

dar și celelalte materiale realizate în cadrul proiectului  CLIC AICI VIDEO

Sursa : https://www.youtube.com/user/televiziuneaelevilor/

IMNUL A.D.K.

           3. APRECIERI PARTICIPANȚI

Mariana Zarva Felicitări Domnul de Karate ! Mi-aș dori să fie câți mai mulți ca dumneavoastră ! Veselia și mișcarea trebuie să fie prezente în viața copiilor noștri !”

Mihaela Ghitulescu „În această duminică(13.12.2015) am avut plăcerea de a face mișcare pentru sănătate în cadrul unei acțiuni de activitate sportivă incluzivă . Evenimentul organizat de Domnul de Karate ne-a adus împreună părinți și copii și ne-a antrenat la mișcare, veselie și mulltă, multă distracție. Mulțumim pentru invitație organizatorilor…”.

Asociatia Down Plus Bucuresti Mulțumită „Domnului de Karate”, astăzi am avut parte de activități interactive, de jocuri, de dansuri și de demonstrații de karate. Activitatea s-a desfășurat la Sala Apollo, prin bunăvoința Primăriei Sectorului 3. Mulțumim tuturor celor implicați în organizare !

Mihalcea Marian Mulțumirea mea este să văd bucuria copiilor, să văd ințelegerea lucrurilor ce ne inconjoară și să apreciam tot ce ne inconjoară ! Să văd iubire, afecțiune în tot ce facem !

Daniela Lorincz „Academia de miscare cu Domnul de Karate! S-a lasat cu dans si hora…”

Serghie Florin Cu speranța, dacă e posibil, ca astfel de festivaluri să le extindem și în restul celorlalte sectoare, cred că Domnul de Karate poate fi mai ușor de identificat prin o serie de programe printre care și „Sportul Pentru Toți”- suntem alaturi de Domnul de Karate și proiectele propuse de el.

Radita Claudia Felicitări ! Încă o activitate deosebită !! Sunteți plin de energie !

Mihaela CalinMulțumim frumos, a fost o zi superbă … și uite așa am făcut și noi părinții și bunicii mișcare și multă distracție !

Tepfner Mircea „E ceva de vis ! Te consideri un copil de vârsta lor …pentru câteva ore , îți vezi copilăria , dar frumoasă !.. S-ar putea mâine să vin cu Maria și Pavel în mod special , da după prânz ! ..facem o plimbare … Afost o oră de vis !.. ăia mici au fost antrenați și stimulați să facă mișcare , în aerul curat de afară ! …Nu a fost o joacă , ci un adevărat spectacol ! Vă mulțumim Domnule de Karate și noi oamenii mari vrem să mai ne jucăm câteodată !”

Leny Elena (părinte) “Felicitări… a ieșit super activitatea! Mă bucur că ați reușit ! Succes !

Carmen Angy „Fiul meu Victor a zis că: dacă ar veni Domnul de Karate în școală ar face sport în fiecare zi !”

Andreea Stroe „Invităm copilașii și părinții să facă sport în parc…e super distractiv și sănătos!!!”

Bety Beatrice „Daaaa super tare Domnul de Karate! Mulțumim! Ce trebuie să facem, chiar aș vrea să-l dau pe Nik la dumneavoastră ! Unde venim? ! În ce zonă ?!”

Vasilescu Daniela „Parcul Titan – activitate în aer liber împreună cu Domnul de Karate. La venirea Domnului de Karate s-a animat parcul, copiii, părinții, bunicii au participat la activitate.”

Marioara-Cornelia Ipate „Mișcare cu Domnul de Karate. Mulțumim pentru activitățile pe care le desfășurați cu copiii noștri ! David mi-a spus astăzi: Mami, mulțumesc că m-ați înscris la opționalul de karate! Mulțumirea copilului spune multe despre activitatea desfășurată…

       Activitate „Întrecere” În data de 13.12.2015, de la ora 17.00, la Centrul Sportiv Apollo, – adresa pentru Centrul Sportiv Apollo, Adresa: zona AUCHAN – Vitan (Piata Bobocica), Bulevardul Energeticienilor nr. 5, sector 3, Bucuresti, mijloace de transport: Autobuze: 123, 135, 102, 181, 124, în cadrul Proiectului Festivalul Jocurilor A.D.K., proiect finanțat de Primăria Sectorului 3, prin programul Sportul Pentru Toți 2015, s-a desfășurat acțiunea incluzivă ” Întrecere „, cu copiii, părinții și bunicii …

    Activitate „Lecție deschisă 5” În data de 09.12.2015, de la ora 12.00, la sala de sport a Școlii Gimnaziale Nr.88, în cadrul Proiectului Festivalul Jocurilor A.D.K., proiect finanțat de Primăria Sectorului 3, prin programul Sportul Pentru Toți 2015…

Mărturii Dan Ciprian-Șc82-3      Mărturii Dan Ciprian-Șc.82-2

Mărturii Dan Ciprian-Șc.82-1   Mărturii Cristia Bonea

     „Lecție deschisă 4” În data de 05.12.2015, de la ora 12.00, la sala de sport a Școlii Gimnaziale Cezar Bolliac, în cadrul Proiectului Festivalul Jocurilor A.D.K., proiect finanțat de Primăria Sectorului 3, prin programul Sportul Pentru Toți 2015, s-a desfășurat acțiunea „Lecția deschisă” cu elevii, părinții și bunicii claselor pregătitoare – a IV-a,  din cadrul unității de învățământ. Am avut onoarea de a o avea prezentă la această acțiune pe doamna director Claudia Damian…

Mărturii Mihaela Calin   Robert Negoiță - Școli ca în germania

        

    „Lecție deschisă 3” În data de 04.12.2015, de la ora 10.30,pe terenul de sport din curtea Școlii Gimnaziale Nr. 88, proiect finanțat de Primăria Sectorului 3, prin programul Sportul Pentru Toți 2015, s-a desfășurat acțiunea „Lecția deschisă” cu copiii, părinții, profesorii claselor pregătitoare, CITEȘTE MAI MULT…

Mărturii Machiță Alina  domnul de karate șc. 88

dovezi media Șc. 88   Mărturii Emil Moise

„Lecție deschisă 2” În data de 27.11.2015, de la ora 09.00, la sala de sport a Școlii Gimnaziale Speciale Nr.5, în cadrul Proiectului Festivalul Jocurilor A.D.K., proiect finanțat de Primăria Sectorului 3, prin programul Sportul Pentru Toți 2015, s-a desfășurat acțiunea „Lecția deschisă” cu elevii, părinții și profesorii din cadrul unității de învățământ. Am avut onoarea de a avea prezenți la această acțiune pe doamna director Matache Florentina, pe domnul Radu Munteanu, reprezentant din partea Primăriei Sectorului 3, pe doamna profesor Băisan Carmen. Elevii de toate vârstele au participat la ateliere de jocuri de mișcare, împreună cu cadrele didactice și părinții, desfășurate în sala de sport a Școlii Gimnaziale Speciale Nr.5 unde au arătat tuturor că sunt dornici de orice activitate, că mișcarea aduce bună dispoziție și veselie și nu trebuie să lipsească din programul zilnic. Sala a sunat pe tot parcusrul activității de îndemnuri la mișcare iar imnul „Domnul de Karate”, a adus un plus de veselie și bună dispoziție tuturor participanților.

Mărturii Filimon Carmen  Mărturii Dan Ciprian Scoala Specială

dovezi media Șc. 5


 „Lecție deschisă 1” În data de 19.11.2015, de la ora 12.30, la Școala Gimnazială Nr.88, ( curtea grădiniței), în cadrul Proiectului Festivalul Jocurilor A.D.K., proiect finanțat de Primăria Sectorului 3 prin programul Sportul Pentru Toți 2015, s-a desfășurat acțiunea „Lecție deschisă” cu copiii, părinții, profesorii grupelor mari, învățământ preșcolar . În prezența domnului director Viorel Țigănescu, a doamnei director adjunct Sanda Nae, învățământ preșcolar, a președintelui Asociației de Părinți a Școlii Gimnaziale Nr.88, domnul Oprișan Mircea și a domnului Atanasiu Florin, reprezentantul Primăriei Sectorului 3, toți participanții au strigat în cor  MIȘCARE, SĂNĂTATE CU DOMNUL DE KARATE ! Impresiile participanților, impresii scrise, fotografii și înregistrări video ne împărtășesc atmosfera de entuziasm din curtea unității de învățămînt Școala Gimnazială Nr.88, învățământ preșcolar ( fosta Grădinița Nr.38 ) unde toți participanții au avut parte de mișcare, jocuri și multe surprize. Nu în ulțimul rând în toiul acțiunii și-a făcut apariția mascota „Domnul de Karate”, care împreună cu toți participanții au cântat într-un glas imnul „Domnul de Karate”. CITEȘTE MAI MULT…

Mărturii Tepfner Mircea video grădi    Mărturii Muj Anamaria Si Alin  

Mărturii Dan Ciprian gradi   Mărturii Muj Anamaria Si Alin gradi2

Mărturii Marioara-Cornelia IpateMărturie Alexandra Coman gradi2

      În perioada 14,15,16,17 noiembrie 2015, în cadrul Proiectului Festivalul Jocurilor A.D.K., proiect finanțat de Primăria Sectorului 3, prin programul Sportul Pentru Toți 2015, pentru a atrage un număr cât mai mare de persoane în activități sportiv-educative,  s-au desfășurat în aer liber, parcul I.O.R. din sectorul 3 din București, o serie de acțiuni copil-părinte ce au cuprins jocuri de mișcare adaptate participanților, copiii au intonat imnul „Domnul de Karate”. La chemările pline de energie ale participanților și-a făcut apariția invitatul special „Domnul de  Karate”. Impresiile participanților sub formă de mesaje scrise, fotografii, înregistrări video stau mărturie vie a momentelor inedite pline de bună dispoziție și veselie a tuturor celor participanți copii, părinți, bunici, însoțitori, cadre didactice.

Sâmbătă 14.11.2015

Mărturie Emil Moise  Marturie Carmen Angy

Mărturie Diana Maria

Duminică 15.11.2015

Mărturie Bety Beatrice  Mărturie Bety Beatrice video

Mărturie Bety Beatrice video 2   Mărturie Dan Ciprian

Luni 16.11.2015

Mărturie Elena Serban   Mărturie Machita Alina

Mărturie Adriana Cristea Nicolescu  Mărturie Gabitza Gabriela

Mărturie Prodan Marian

Marți 17.11.2015

Mărturie Dan Ciprian -17 noiembrie   Mărturie Vasilescu Daniela

Mărturie Iulian Gociu  Mărturie Gavroche Cristina Alecsandru

baner-1-PS3

Mai multe despre Festivalul Jocurilor A.D.K. – SECTOR 3 CLIC AICI

FESTIVALUL JOCURILOR A.D.K. SECTOR 3

Comments are closed.