Rețeaua de socializare

La data de 06 iunie 2018. Vă mulțumim tuturor pentru aprecieri .
Îndrăznim și vă solicităm să continuați susținerea aceastei inițiative, prin transmiterea unui mesaj, referitor la stadiul proiectului Festivalul Jocurilor ADK, către Primăria Sector 3, la adresa: relatiipublice@primarie3.ro .
De asemenea vă rugăm să treceti in CC: festivaluljocurilor.adk@gmail.com
Dacă ați trimis deja mesajul, puteți să transmiteți mai departe.
#pentrucopii
#activitățifizice
#activitățisportive
#festivaluljocuriloradk


La data de 05 iunie 2018 . Pentru copii și pentru nevoia lor de activități fizice și sportive continuăm să ne implicăm proactiv la nivelul comunității locale a Sectorului 3 !
A trecut mai bine de o lună de zile, de la publicarea situației voturilor cetățenilor pentru proiectele înscrise în cadrul bugetării participative.
Proiectul Festivalul Jocurilor ADK își propune implicarea unui număr mare cât mai mare de persoane, în special copii, în activități sportive, în vederea dezvoltării unor obiceiuri de viață sănătoase, cu efecte benefice atât în plan fizic, cât și intelectual și social;


La data de 05 iunie 2018. Copiii au nevoie să se joace, fie că este în aer liber (parcuri, locuri de joacă) sau fie că este în sală ( săli special amenajate), iar joaca poate să se desfășoare în mod organizat sau independent !
Proiectul Festivalul Jocurilor ADK își propune implicarea unui număr mare cât mai mare de persoane, în special copii, în activități sportive, în vederea dezvoltării unor obiceiuri de viață sănătoase, cu efecte benefice atât în plan fizic, cât și intelectual și social;


La data de 03 iunie 2018. La începutul lunii aprilie, anul 2018, a fost finalizată cu succes înscrierea proiectului „Festivalul Jocurilor A.D.K.„.
Prin votul cetățenilor, proiectul a fost declarat câștigător, urmând a fi inclus în proiectul de buget al Sectorului 3, așa cum este prevăzut în regulament :
„Proiectele selectate vor fi incluse în bugetul de venituri și cheltuieli al Sectorului 3 și implementate prin grija conducerii executive a Primăriei Sectorului 3.”
Obiectiv 1: Implicarea unui număr cât mai mare de persoane, în special copii, în activități sportive, în vederea dezvoltării unor obiceiuri de viață sănătoase, cu efecte benefice atât în plan fizic, cât și intelectual și social;


La data de 02 iunie 2018. „Festivalul Jocurilor A.D.K.” , în Sectorul 3, s-a clasat pe locul al șaselea (cu un număr de 535 de voturi), dintr-un total de 65 (șaizeci și cinci) proiecte eligibile, votate de cetățeni, în cadrul bugetării participative în anul 2018.

41.279 este numărul total de copii (doar din instituțiile publice de învățământ) din care 7.757 copii în 24 de grădinițe, 20.704 de copii în 31 de școli gimnaziale, și 12.818 de copii în 15 unități de învățămănt liceal;

Obiectiv 1: Implicarea


La data de 01 iunie 2018 a fost creată pagina de facebook Festivalul Jocurilor ADK.

Comments are closed.