Întrebări și răspunsuri

În atenția tuturor celor care au atribuții în gestionarea și sunt interesați de gestionarea serviciilor publice pentru cetățeni din domeniul SPORT.

          Îndrăznim și continuăm și în anul 2018, și ne alăturăm inițiativei lui Victor Popa de  a mobiliza cetățenii și de a contribuii la procesul de conștientizare a tuturor autorităților publice privind nevoia copiilor de activități fizice și sportive !

  Vă invităm să participați astfel, la o campanie de întrebări și răspunsuri, cu tema :

Pentru copii, activitățile fizice și sportive sunt oportune, prioritare și necesare

Întrebare: 4 iunie 2018. Cine are atributii in gestionarea domeniului SPORT ?

Victor Popa: Este domeniul SPORT de interes public local/national?
Parinte : Eu consider ca sportul trebuie sa redevină politică de stat așa cum era inainte de ’89 dacă mai dorim un sport serios. Altfel rămânem doar să ne dăm cu parerea.


Întrebare:  3 iunie 2018. Cine considerați că ar trebui să se implice în susținerea financiară a activităților fizice și sportive, în afară de AUTORITĂȚILE LOCALE ?

Victor Popa: Care dintre autoritățile locale considerați că ar trebui să se implice în finanțarea activităților fizice și sportive ?
Părinte: Primăriile !

Întrebare: 2 iunie 2018. Cine considerați că ar trebui să se implice în susținerea financiară a activităților fizice și sportive, în afară de PĂRINȚI ?

Victor Popa: Pentru copii, activitățile fizice și sportive sunt oportune, prioritare și necesare ?
Părinte: „Foarte adevărat, fac cinste orașului, dar nu se implică nimeni și în susținerea lor financiară în afară de părinți. Îi fotografiem, apar în ziarul local și cam atât.”

Întrebare: 30 mai 2018. Care sunt factorii de decizie (din cadrul administratiei publice locale) care stabilesc oportunitatea privind desfasurarea pentru copii de activitati fizice si sportive ?

Victor Popa: Suntem prezenti azi 30.05.2018 la sedinta Consiliului Local al Sectorului 3.

Întrebare: 30 mai 2018. La nivel local, (ex: Sectorul 3), cine exercită atribuții privind gestionarea serviciilor publice furnizate către cetățeni, mai precis a serviciilor publice privind domeniul SPORT ?

Victor Popa: Aceasta este o altă întrebare pe care, ca cetățean al sectorului 3, ca părinte dar și ca reprezentant al Clubului Sportiv de Arte Marțiale Olimpic o voi adresa tuturor celor prezenți, în cadrul ședinței Consiliului Local Sector 3, azi 30.05.2018 .

Întrebare: 30 mai 2018. Câți copii, din Sectorul 3, beneficiază de activități fizice și sportive ?

Victor Popa: Aceasta este cea de-a doua întrebare pe care, ca cetățean al sectorului 3, ca părinte dar și ca reprezentant al Clubului Sportiv de Arte Marțiale Olimpic o voi adresa tuturor celor prezenți, în cadrul ședinței Consiliului Local Sector 3, azi 30.05.2018 .

Întrebare: 30 mai 2018. Pentru copii, activitățile fizice și sportive sunt necesare și prioritare ?
Victor Popa: Aceasta este una din întrebările pe care, ca cetățean al sectorului 3, ca părinte dar și ca reprezentant al Clubului Sportiv de Arte Marțiale Olimpic o voi adresa tuturor celor prezenți, în cadrul ședinței Consiliului Local Sector 3, azi 30.05.2018 .

Întrebare: Activitățile fizice și sportive sunt necesare și prioritare pentru copii ?

Întrebare: Activitățile fizice și sportive sunt o necesitate pentru copii ?

Întrebare: Pentru copii activitățile fizice și sportive sunt o necesitate !?

Întrebare: Activități fizice și sportive pentru copii !?

 

Întrebare: Activități fizice și sportive pentru copii !?

Începând de azi, 24 mai 2018, Victor Popa își reia procesul de conștientizare a tuturor factorilor decizionali privind rolul activităților fizice și sportive în viața copiilor.

Întrebare : Sunt activitățile fizice și sportive prioritare pentru copii ? (24 mai 2018)

Mihai Ioghen vă invit să ne mobilizam și să conștientizăm toate autoritățile despre această nevoie a copiilor nostri !

Victor Popa Crezi că ei nu stiu? Doar ca nu le pasa….asa cum nu le pasa de multe…eu am refuzat sa mai incerc….ce pot face, fac cu forte proprii.

Mihai Ioghen cu bucurie salut orice exemplu de initiativa îndreptată în mod direct către copii și îngăduiti astfel, ca rezultatele a ceea ce faceti, sa le putem prezenta spre exemplificare atât autorităților dar si celorlalți ( in afara autoritatilor) cei către care adresăm demersul nostru ! Spre exemplu ne îndreptatăm prin aceasta actiune și cetățenilor, familiei, părinților, organizațiior de profil dar si agentilor economici. Încerc să îmi țin promisiunea copiilor, că orice ar fi nu voi renunța niciodată!

Victor Popa Asa sa faci. Eu îmi conserv energia creativa. O folosesc doar in scop pracmatic.

Andreea Stroe In calitate de psiholog sustin activitatile sportive pentru copii…si ii sfatuiesc sa ia parte la astfel de activitati, in functie de calitatile fiecaruia (si nu numai, miscarea este buna , nu este nevoie neaparat sa se faca performanta)

Comments are closed.