Anul 2016

FESTIVALUL JOCURILOR A.D.K. LA MAREA NEAGRĂ

        Pentru prima dată, ediția din 2016, activitățile proiectului Festivalul Jocurilor A.D.K., s-au derulat pe litoralul Mării Negre, aducând în interacțiune copii, părinți și însoțitorii acestora din diferite zone ale României.

Pe o perioadă de 6 zile au fost derulate sesiuni de activități cu participare largă, copil-părinte, de practicare a sportului, ateliere de jocuri de mișcare, ateliere demonstrative, ateliere artistice și creative, în aer liber și în sală, în medii și condiții diferite (plajă, terenul de fotbal, sală de sport) cu instructori specializați, destinate copiilor, părinților și însoțitorilor acestora din diferite localități ( Slatina, Brăila, Costinești, Eforie, Tuzla, Balotești și București).

Proiectul a fost derulat cu sprijinul Primăriei Eforie având ca organizator local Clubul Sportiv Hitode Dojo. Finanțarea a fost realizată din surse proprii ale asociației C.S.A.M. Olimpic și din sponsorizări. Parteneri în cadrul ediției din 2016 au fost : Chiper Dance, C.S. Varan, C.S.Soghun, A.C.S. Scorpion Slatina, A.C.S. Tsunamy Brăila.

FJADK la MN1 FJADK LA MN2

FJADK la MN3

Testimoniale

Festivalul Jocurilor A.D.K. la Marea Neagra 6-12 iulie 2016

Jurnal de activități Vlad Ungureanu – La Academie este EFORIE !!!

SALUT! Eu sunt Vlad, sunt junior A.D.K. și sunt un „șoricel” de aproape 7 ani mai mereu cu zâmbetul pe buze! Și pentru că tocmai m-am întors din primul meu cantonament cu Domnul de Karate, am rugat-o pe mami să mă ajute să scriem acest scurt jurnal de vacanță ca să afle și alți copii și părinți ce bine ne-am distrat noi la Eforie Sud !

Ziua 1. „Ursuleții s-au trezit !”

Ziua 2. „Iepurașii s-au trezit! Și cu mic cu mare am mers la gimnastica de înviorare.”

Ziua 3. „Soriceii s-au trezit! Din nou cu alergare și înviorare !”

Ziua 4. „Și copiii s-au trezit! O altă zi pe plajă cu întreceri sportive și jocuri distractive !”

Ziua 5. „Adormiții s-au trezit !?”

Ziua 6.”Năzdrăvanii s-au trezit! … Apoi seara ne-am întâlnit cu ceilalți copii de la toate cluburile sportive participante și ni s-au înmanat Diplomele de Participare la Festivalul Jocurilor A.D.K de la Eforie ! Am primit titlul oficial de AMBASADOR AL PRIETENIEI, iar surpriza a fost un foc de tabără mare și adevărat pe plajă !”

Vlad - Ambasadorul Prieteniei

Ziua 7.”A sosit si ultima zi…Cu un ultim efort, toti copiii s-au trezit dimineata la rasarit !!! … am mers la domnul Primar să-i înmânăm șapca Academiei Domnul de Karate în semn de mulțumire pentru tot sprijinul acordat … Mai mult, am acordat și un scurt interviu unei doamne de la radio și i-am înmânat o diplomă în semn de mulțumire gazdei noastre din Eforie.

La Primăria Eforie

Clic AICI pentru a lectura jurnalul lui Vlăduț.

Sursa : https://www.facebook.com/groups/JuniorADK/permalink/1835754076646169/

Fapt inedit

În urma încheierii proiectului Festivalul Jocurilor A.D.K. la Marea Neagră, ne-a fost înaintată o invitație specială:

Pentru prima oară, Academia de Mișcare, Domnul de Karate și Juniorii A.D.K. au avut deosebita onoare să răspundă prezent invitației Ligii Militarilor Profesioniști, la evenimentul dedicat promovării Forțelor Navale Române.

La Forțele Navale Române

În ziua de 12.07.2016, reprezentanții Academiei de Mișcare, Domnul de Karate și Juniorii A.D.K., totalizând un număr de 45 de persoane au adresat salutul lor de bun găsit, “La Academie este Veselie”, comandanților și echipajelor fregatelor românești din Portul Militar Constanța…

Sursa : http://www.ligamilitarilor.ro/activitati/activitate-lmp-in-portul-militar-constanta/

Comments are closed.